Ajanvarausjärjestelmä yritystoiminnan tueksi

Julkaistu 12.12.2023

Erilaisten ajanvarausjärjestelmien käyttö voi vähentää työmäärää, jos yritys tarjoaa palveluita, jotka vievät pääsääntöisesti aina saman verran aikaa. Esimerkiksi kosmetologi sekä parturi-kampaamo yrittäjät voivat hyötyä suuresti ajanvarausjärjestelmien käytöstä. Ajanvarausjärjestelmän avulla sinun tarvitsee käyttää vähemmän aikaa ajanvarausten tekoon, kun asiakas voi hoitaa suuriman osan sinun puolestasi. Tämän lisäksi voit harjoittaa yritystoimintaasi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, kun ajanvaraus ei ole riippuvainen siitä milloin esimerkiksi puhelimeen ehditään vastaamaan.

Erilaisia ajanvarausjärjestelmiä on olemassa valmiina sekä niitä voi tehdä kustomoituna ratkaisuna yrityksen verkkosivuille.

Ajanvarauspalvelut

On olemassa erilaisia ajanvarauspalveluita, jotka tarjoavat ajanvarausjärjestelmän. Tällaisia ajanvarauspalveluita ovat esimerkiksi Timma.

Ajanvarauspalvelut eivät yleensä ole ilmaisia sekä erilaisissa ajanvarauspalveluissa voi olla erilaisia ominaisuuksia. Jos siis mieti ajanvarauspalvelun käyttöä, kannattaa kiinnittää huomiota hinnastoon sekä mitä palveluita saat kyseisellä hinnalla. Tämän lisäksi on myös hyvä muistaa, että jotkin ajanvarauspalvelut voivat tuoda yrityksellesi näkyvyyttä, jolloin kannattaa miettiä myös kuinka suosittu kyseinen ajanvarauspalvelu on.

Ajanvarausjärjestelmä nettisivuille

Ajanvarausjärjestelmä on mahdollista toteuttaa myös omille nettisivuille. Nettisivuille on olemassa erilaisia niin sanottuja valmiita ratkaisuja ajanvaraukseen, jotka voivat pitää sisällään erilaisia lisäominaisuuksia, kuten tekstiviestimuistutuksen lähetyksen asiakkaalle. Valmiit ratkaisut eivät välttämättä aina ole ilmaisia, joten niiden hinnoitteluun on syytä tutustua ennen käyttöönottoa.

Ajanvarausjärjestelmä voidaan myös toteuttaa verkkosivulle ammattilaisen koodaamana. Tällöin ajanvarausjärjestelmän toteutuksesta joutuu maksamaan yleensä vain kerran eikä esimerkiksi kuukausittain, kuten monesti valmiissa ajanvarausjärjestelmä ratkaisuissa tai ajanvarauspalveluissa.

Haluatko ajanvarausjärjestelmän nettisivuillesi? Kysy tarjous meiltä!

Ota yhteyttä